Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Játék Androidra

Közösség

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Szavazás

Tetszik a weblap?
(név szerinti szavazás)
  • Igen,nagyon tetszik
  • szép
  • nem rossz
  • ne add fel,lesz még jobb is
  • láttam már jobbat is
  • nem tetszik

Ikariam

Regisztráció, belépés

Forever - Aloe Vera

FLP készítmények

Minden készítmény, kivétel nélkül, csak természetes anyagokat tartalmaz. Nincs bennük szintetikus tartósítószer, színezék, ízfokozó, állományjavító stb.. Az alapanyagok termesztésénél, feldolgozásánál nem használnak mesterséges anyagokat.


A készítmények elnyerték a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács minősítő pecsétjét, az Iszlám Védjegyet, a Kóser Bizonyítványt. Ez azt bizonyítja, hogy megfelelnek a legszigorúbb minőségi és tisztasági követelményeknek. A készítményekkel kapcsolatos kutatómunka során nem folytatnak állatkísérleteket.


A termékek Magyarországon megkapták a KERMI és az OÉTI engedélyét és a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlását. Az Országos Egészségügyi Intézet Doppingellenőrző Vizsgálati Laboratórium vizsgálatai szerint nem tartalmaznak dopping-listán szereplő vegyületet, és alkalmasak arra, hogy bármilyen szintű sporttevékenység végzése során táplálék-kiegészítőként alkalmazzák őket.


2007 januárjában a Forever Living Products Magyarország megfelelt ISO 9001/2001 és a HACCP előírásainak.


Az FLP termékei közül több segít pótolni azokat a tápanyagokat, amelyek hiányoznak az emberi szervezetből (a hiányok súlyos betegségeket okozhatnak) a környezetszennyezés, a helytelen földművelés, a helytelen ételkészítési módok miatt. Több Forever-készítmény elősegíti a szervezet védekezését az őt érő belső és külső támadások ellen. Megint mások a szépség megőrzését, illetve a fittség kialakulását segítik.


Az FLP talán az egyetlen cég a világon, amely az élet folytatásához és a jó életminőség biztosításához magában foglal mindent, ami természetes úton elérhető. A teljes termékcsalád alapja az Aloe Vera, amely természetes formában van jelen a készítményekben. Ez a termékcsalád mindenben megfelel az egészséges életmód, az arc-és testápolás, valamint a dekor-kozmetika (make up) elvárásainak.

Forever - Aloe Vera

Keress pénzt az FLP- vel!

"Tudok ajánlani egy lehetőséget, amivel megváltoztathatja életét. Ez egy lehetőség. Nem ígéret! Nem ígérek örök életet, gazdagságot, egészséget, boldogságot, karriert, elismerést. Csak egy lehetőséget mutatok, amivel elérheti vágyait, céljait - ha tesz értük."


A feladat nem más, mint egy multinacionális amerikai cég számára marketing-tevékenység folytatása.


A cég biztos háttérrel rendelkezik, több mint 140 országban ismert a wellnes-fitness-kozmetikai iparban. A Forever Living Products vegyszermentes alapanyagokból, kemikáliák nélkül állítja elő a termékeit. Érdemes rászánnia egy órácskát, hogy megismerje a lehetőséget, ami nem csak pénzkereset, hanem az egészség megőrzésében is fontos szerepet játszik.


A céget 1978-ban alapította egy neves üzletember, Rex Maughan, az arizonai Phoenixben. Az általa megbízott tudóscsapat kitartó munkával több szabadalmat is kidolgozott, köztük az Aloe Vera növény értékes belső géljének természetes úton történő stabilizálását is. Erre alapozva kezdte meg tevékenységét a Forever Living Products.


A cég a termékek terjesztéséhez az ún. MLM-t (Multi Level Marketing-et) választotta. Ennek egy továbbfejlesztett változatán, a Team Marketingen alapul a cég marketingterve. Ennek a tervnek a működését az elmúlt több mint 30 évben a töretlen fejlődés bizonyította. (A 2008-as évben a forgalom elérte a 2,5 milliárd $-t)


Az FLP-csapathoz csatlakozó független forgalmazók tevékenysége nem a házalás, a termékek eladása, házhozszállítása, raktározása. Ezeket a feladatokat az FLP látja el.


A forgalmazó feladata a termékek marketingjének megszervezése, bemutatása, találkozók szervezése, a fogyasztók minél pontosabb, szakszerűbb, gyors, személyre szabott tájékoztatása. A cég nem hirdet médiában, nem tart fent kiskereskedelmi bolthálózatot, így lerövidíti a termék útját a nagykereskedőtől a fogyasztóig. Az így keletkező megtakarítást a termékek forgalmazásában részt vevő forgalmazók között osztja fel, teljesítmény-arányosan.


A forgalmazók feladata fogyasztói klubok szervezése, a fogyasztók ellátása a vásárlást lehetővé tevő nagykereskedelmi kártyákkal és a tájékoztatás. Az általa és a csapata által generált forgalom után fizeti ki neki az FLP a jutalékot, ami pár száz forinttól akár milliós összegig terjedhet. A tevékenységnek nem szab határt az országhatár, a Föld 140 országában folytatható a tevékenység. És az országok száma gyarapszik.


A tevékenység során a forgalmazók teljesítményük függvényében egyre magasabb, ún. üzleti szintre kerülhetnek, ezzel növelve a részükre visszaosztásra kerülő jutalék arányát. Az elért üzleti szintekről nincs visszacsúszás, nem lehet "előzni". Nincs kötelező havi teljesítmény.


A magasabb üzleti szintek elérése után lehetőség van az ún. jogdíj típusú jövedelemre. Az FLP ezen túlmenően ún. ösztönző programokat működtet, melyek során pl. egzotikus utazásokat, gépkocsi-vásárlási támogatást lehet elérni.


Az FLP nagy hangsúlyt fektet a pontos tájékoztatásra, így rendszeres, magas színvonalú képzéseken lehet részt venni neves szakemberek, üzletemberek vezetésével.


A tevékenységet bárki végezheti, aki a 18. életévét betöltötte. Nem kizáró tényező sem a nem, sem a kor, sem az esetleges fogyatékosság, vagy a képzettség vagy annak a hiánya. Mivel minden forgalmazó sikeres tevékenységének arányában részesedik a jutalékból ezért a forgalmazó dönti el, mikor, mennyit, milyen aktivan dolgozik. (heti 1-2 órától, heti 168 óráig) Igy végezhető a tevékenység tanulás, fő- és részmunkaidő, nyugdíj, gyes, és háztartásbeliség mellett és természetesen főállásként.

Gyémánt manager Dupla gyémánt manager Tripla gyémánt manager Gyémánt Centurió manager Gyémánt-zafir manager Zafír manager Senior manager

Bejelentkezési adatok - (Belépés tagoknak >>>)

E-mail cím:
Ide küldjük az aktiváló levelet és minden értesítőt.
Jelszó:
Jelszó ismét:

Teljes neved:
Chat becenév:
Fórum becenév:

További adatok (nem kötelező)

Születési év:
Lakhely (város):

Elfogadom a felhasználási feltétekelet

Regisztráció menete:


Az űrlap elküldése után a megadott e-mail címre egy aktíváló levelet küldünk. A levélben részletesen leírjuk az aktíválás folyamatát.

Adatvédelem, felhasználási feltételek


A regisztráció elküldésével Ön hozzájárul, hogy a megadott adatokat adatbázisban tároljuk és a tárolt adatok alapján értesítő leveleket küldjünk Önöknek. Ezek a levelek ajánlatokat is tartalmazhatnak, így a törvény értelmében reklámleveleknek minősülnek, ezért szükséges hozzájárulásuk.
Amennyiben a későbbiekben le szeretne iratkozni, azzal törli az összes adatát.
A regisztrációval elfogadja a felhasználói feltételeket.
Az oldalon Ön által létrehozott tartalmakért felelősséggel tartozik. Ezen tartalmak nem sérthetik más személy jogait, nem tartalmazhatnak szerzői jogvédett tartalmakat.
Ezen kívül tilos minden olyan tartalom létrehozása amit törvény tilt vagy más embereket sérthet.
Beleegyezik abba, hogy az oldal üzemeltetője, vagy az üzemeltető által megbízott személyek (moderátorok) az irányelveket megsértőket végérvényesen kitiltsák, adataikat töröljék.
Az oldal üzemeltető a felhasználók által létrehozott tartalmakért semmilyen felelősséget nem vállal.

Az adatokat a WebGeneral Technology Kft tárolja, de egyes weblapokra történő feliratkozás esetében az adott weblap tulajdonosa is láthat belőle részleges vagy teljes adatokat. Ilyen például az egyes fórumokra, chat-ekre történő belépés, klubbokhoz csatlakozás.
Lehetőség van az egyes weblapok feliratkozásait törölni így regisztrációd megmarad, de az adott weblap tulajdonosa adataid nem láthatja.

Továbbadás harmadik személynek


A regisztráció kitöltésével és elküldésével hozzájárulsz, hogy az általad kért a WebGeneral Technology technikai eszközein tárolt és üzemeltetett weblapok létrehozói láthassák személyes adataid egy részét.
Például neved, címedből a települést, e-mail címed, fórum, chat beceneved. A honlap létrehozókat köteleztük arra, hogy ezen adatokat ne tárolhassák, ne küldhessenek reklám leveleket és ne hozhassák nyilvánosságra. Cégünk mindent megtesz azért, hogy ezt be is tartsák, de felelősséget nem tudunk vállalni érte.
Amennyiben olyat tapasztalsz, hogy adataiddal visszaélnek vagy erre kísérletet tesznek kérjük jelezd, hogy a szükséges lépéseket megtehessük.


Hozzáférés, módosítás

Amennyiben adataidba betekintést szeretnél kapni vagy módosítani úgy az info@webgeneral.hu címre írt levéllel teheted meg.
Az adatok törlését is az info@webgeneral.hu címre írt levéllel kezdeményezheted.